Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 27 липня 2022, 10:50

Громадянин Козовий хоче поставити Львів на коліна у холоду воду

Львів

Львів'янин пропонує зменшити подачу гарячої води до 2 днів на тиждень для економії енергоресурсів.

Ще 25 липня, на порталі е-петицій Львівської міської ради Андрій Козовий зареєстрував петицію з вимогою максимально економити енергоресурси.

Автор петиції пропонує зменшити подачу гарячої води до двох днів на тиждень, зокрема, подавати її лише у середу та суботу з 06:00 год до 23:00 год.

"Україна та європейські країни готуються до надважкої зими. Всі розуміють, що потрібно економити енергоресурси вже сьогодні, бо потім буде пізно. Тому пропоную зменшити подачу гарячої води до 2 днів на тиждень – Середу та Суботу з 6 до 23 год (компроміс між ефективною роботою котелень і зручностю для громадян). На дворі літо, немає нагальної потреби цілодобово гріти воду і палити енергоресурси" – йдеться у петиції.

Автор петиції зазначив, що Європа вже йде схожим шляхом.

"Чому ми "воююча країна" не економимо? Краще обмежитись сьогодні, ніж стати на коліна зимою. Крім того, подамо приклад іншим містам" – додав автор петиції.

Станом на 27 липня петиція зібрала 0 з 500 необхідних голосів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.