Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

FlixBus

FlixBus

Середа, 27 липня 2022, 11:23

FlixBus запровадив новий маршрут зі Львова до Словаччини та Австрії

FlixBus

Найбільший автобусний перевізник Європи FlixBus запустив новий маршрут зі Львова до міст Словаччини та Австрії.

Про це повідомляє видання Finance.ua.

Німецька транспортна компанія FlixBus, оператор автобусних перевезень Європи, відкрила продаж квитків на новий міжнародний маршрут зі Львова до Словаччини та Австрії: Львів – Санкт-Пельтен.

Перша поїздка відбудеться вже цього тижня, 29 липня 2022 року.

Лінія отримала номер N3272 та має повний маршрут: Львів – Стрий – Мукачево – Ужгород – Кошице – Пряшів – Попрад – Жиліна – Тренчин – Трнава – Братислава – Відень – Санкт-Пельтен.

Автобуси відправлятимуться 4 рази на тиждень: у понеділок, вівторок, п’ятницю і суботу зі Львова; у вівторок, середу, суботу та неділю зі Санкт-Пельтена.

Час у дорозі становить 18 з половиною годин із урахуванням зупинок та закладеним часом на перетин словацького кордону. Проте через непередбачуваність затримок на кордоні час у дорозі може змінюватись.

Зокрема, з автостанції №6, що на вул. стрийській у Львові, автобус відправляється о 15:00 год, і прибуває о 06:00 год ранку до Братислави, о 07:05 год ранку до Відня, а о 08:20 год – до кінцевої зупинки Санкт-Пельтен.

Назад автобус відправляється о 20:20 год зі Санкт-Пельтена, о 21:35 год з Відня та 22:40 год з Братислави та прибуває о 15:40 год наступного дня до Львова.

Загалом компанія вже має 11 ліній з України до 5 країн Європи: Польщі, Чехії, Угорщини, Словаччини та Австрії.

Нагадаємо, FlixBus розпочала працювати в Україні з червня 2019 року. Свій перший маршрут компанія запустила за напрямком Одеса-Пльзень із зупинкою у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.