Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

zahid.travel

zahid.travel

Середа, 27 липня 2022, 13:22

Санаторій Моршинський передали в управління АРМА

zahid.travel

ДБР передало в управління АРМА 80 майнових комплексів, які незаконно продала Федерація профспілок України, включно з санаторієм "Моршинський".

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань на своїй сторінці у Фейсбуці.

Співробітники Державного бюро розслідувань викрили масштабну багатомільйонну схему розкрадання майна профспілкових організацій, зо включає 80 майнових комплексів у різних регіонах України, серед яких – санаторій "Моршинський".

Як наголосили в ДБР, з 1992 року й до цього часу посадовці Федерації профспілок України та підконтрольних федерації приватних акціонерних товариств, за попередньою змовою, оформляли продаж курортно-оздоровчих, спортивних та інших державних комплексів.

"За матеріалами ДБР суди вже наклали арешт на 80 об’єктів нерухомості. Майно передано Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА). Всі доходи від експлуатації повернутого Бюро майна будуть спрямовані у бюджет держави" – йдеться у повідомленні.

Серед переданих АРМА об'єктів – санаторій "Моршинський" у Моршині, готелі "Турист" та "Дружба" у Києві, санаторії "Жовтень" у Конча-Заспі, "Куяльник" в Одесі та "Поляна" на Закарпатті, спортивні комплекси, зокрема будівля, в якій розташований Kyiv Sport Club.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.