Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська податкова

photo-lviv.in.ua

Неділя, 31 липня 2022, 09:43

Львівська ОВА звинуватила податкову в незаконному відшкодуванні ПДВ

Львівська податкова

Керівництво Львівської ОВА погрожує звернутися до правоохоронців з вимогою розслідувати факти, які, на його думку, свідчать про незаконні дії ГУ ДПС у Львівській області. 

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА. 

Перший заступник голови Львівської ОВА Андрій Годик звинуватив Головне управління ДПС у Львівській області у незаконному відшкодуванні ПДВ фіктивним підприємствам. 

Годик повідомив, що з 1 січня 135 суб'єктів підприємницької діяльності Львівщини отримали відшкодування ПДВ на суму понад 1,5 млн грн кожен.  Загальна сума відшкодованого ПДВ для цих підприємств становить понад 1 млрд 165 млн грн. З них 13 підприємств, де офіційно не працює жоден працівник.

Годик наголосив, що такі дані є результатом самостійного аналізу чиновників Львівської ОВА, адже ГУ ДПС у Львівській області не надала роз'яснень на звернення чиновників ОВА.

"На повторний запит жодної інформації ми не отримали. Проте ми проаналізували те, що змогли, і, на жаль, дійшли невтішних висновків", – зазначив Андрій Годик.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.