Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Козицького

Понеділок, 1 серпня 2022, 11:50

Батько Козицького створив власний фонд, який займається мистецькими проєктами в Італії

Максим Козицький

Зіновій Козицький заснував благодійний фонд, який здійснює промоцію українського мистецтва у різних країнах світу.

Про це повідомляє Благодійний фонд Козицького в місті Капрі (Італія) на своїй сторінці у Фейсбуці.

Благодійний фонд Козицького просуває мистецький виставковий проєкт "Ми і світ" в Італії у місті Капрі та у Ватикані, який "покликаний проводити промоцію українського візуального мистецтва у різних країнах світу".

За даними аналітичної системи YouControl, благодійна організація "Благодійний фонд Козицького" зареєстрована 31 березня 2022 року у Львові, займається наданням іншої соціальної допомоги без забезпечення проживання.

Кінцевим власником фонду є батько голови Львівської ОДА Максима Козицького Зіновій Козицький, а керівником – Андрій Матолич, син Богдана Матолича, радника голови Львівської ОВА Козицького, колишнього першого заступника голови Львівської ОДА Михайла Костюка. 

Андрій Матолич є засновником компаній "Галицька інвестиційна група" у 2018 році (сьогодні власником компанії є Зіновій Козицький), "Науково-виробниче підприємство "Новітні наукові технології" (2018 р.), "Науково-виробниче підприємство "Грімма" (2016 р.), "Енергопарк "Яворів"  (сьогодні власником компанії є Зіновій Козицький).

Матолича на посаду керівника цієї організації призначили 5 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.