Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

новий корпус школи

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 1 серпня 2022, 14:31

На Варшавській збудують новий навчальний корпус для перших класів

новий корпус школи

Благодійна організація профінансує будівництво нового навчального корпусу на території школи №23.

Сьогодні, 1 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про організацію будівництва будівлі шкільного корпусу на вул. Варшавській, 126 у Львові.

Новий шкільний корпус, висотою до 5,5 метра, збудують на території середньої загальноосвітньої школи №23. Профінансує всі роботи благодійний фонд "ТІМ4ЮА".

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, через те, що школа №23 є надзвичайно перевантаженою, виникла потреба у будівництві нового корпусу. У цьому приміщенні навчатимуться перші класи.

"Йде мова про спорудження окремого корпусу на території школи, на тій самій земельній ділянці, для перших класів. Річ у тому, що ця школа є надзвичайно перевантажена. Є благодійна організація, яка готова посилити соціальну інфраструктуру міста" – наголосив Антон Коломєйцев.

Він додав, що навколо нового корпусу мають бути споруджені дитячі майданчики.

За даними аналітичної системи YouControl, "Благодійний фонд "ТІМ4ЮА" зареєстрований 11 травня 2022 року у Львові, займається наданням іншої соціальної допомоги без забезпечення проживання. Кінцевим власником фонду є громадянин Франції Жан-Крістоф Боні, а керівницею – Світлана Кищук.

Додамо, з 1 вересня у Львові планують відновити очне навчання у школах, через це у місті тривала перевірка укриттів працівниками Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.