Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Камельчук

Четвер, 4 серпня 2022, 11:18

Суд зобов'язав Камельчука виплатити компенсацію керівнику Львіввугілля за нецензурну лексику

Юрій Камельчук

Суд залишив без розгляду апеляцію Юрія Камельчука, у якій він відмовляється  виплатити компенсацію керівнику "Львіввугілля" Олегу Акімову за приниження.  

Про це йдеться у рішенні Львівського апеляційного суду № 459/3416/21 від 2 червня 2022 року.

Львівський апеляційний суд залишив без розгляду апеляційну скаргу народного депутата від Слуги народу з Львівщини Юрія Камельчука на рішення Червоноградського міського суду від 26 квітня у справі про захист честі, гідності, ділової репутації та стягнення моральної шкоди.

Зокрема, Червоноградський міський суд постановив, що Камельчук має виплатити 20 тисяч гривень компенсації керівнику ДП "Львівугілля" Олегу Акімову за приниження – нардеп назвав Акімова "Конче*ий під**ас Акімов".

"Апеляційну скаргу на рішення Червоноградського міського суду Львівської області від 26 квітня 2022 року – залишити без руху. Надати скаржнику строк для усунення недоліків зазначених в описовій частині ухвали, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення йому ухвали.

У випадку невиконання апелянтом у встановлений строк вимог даної ухвали, апеляційна скарга буде вважатися неподаною і повернута скаржнику.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена в частині розміру судового збору шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до суду касаційної інстанції протягом тридцять днів з дня її складення" – йдеться у рішенні Львівського апеляційного суду.

Зазначимо, Юрій Камельчук переміг на парламентських виборах-2019 від партії Слуга народу у 124 виборчому окрузі Львова, що охоплював Сокальський та частину Кам'янка-Бузького району.

Він закінчив факультет журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка, коуч з розвитку, є засновником бізнес-спільноти Ukrainian Business Community, платформи розвитку бізнесу "Бізнес Актив" та Cardinal University.

У 2020 році він офіційно задекларував 504 480 грн загального доходу, проте у НАЗК виявили, що він приховав у своїй декларації доходи на майже 7 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.