Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 8 серпня 2022, 13:58

На Львівщині викрили групу наркоторгівців

затримання

П'ятеро мешканців Львова та області організували продаж наркотиків та психотропних речовин.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці припинили діяльність злочинної групи торгівців наркотиками та психотропами, до складу якої входили п’ятеро мешканців Львова та області – організатор, двоє складників, двоє закладників та їх посібник, віком від 21 до 28 років.

"Зловмисники налагодили незаконний збут наркотичного засобу "канабіс", а також психотропних речовин "амфетамін" та МДМА на території Львова та області. Для реалізації "товару" вони використовували Телеграм-канал з можливістю розрахунку за допомогою криптовалют, а також реалізовували речовини, здійснюючи "закладки" – йдеться у поліції.

Під час обшуків у помешканнях та авто злочинців, поліцейські виявили та вилучили: наркотичний засіб "канабіс" та психотропну речовину "амфетамін", електронні ваги, зіп-пакети, чорнові записи, готівку, пристрій, схожий на пістолет та набої до нього.

Усі вилучені товари правоохоронці скерували на експертне дослідження, а також виявили 17 закладок із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожої на психотропну речовину "амфетамін", загальною вагою близько 17 грамів.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.