Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Краківець-Корчова

dpsu.gov.ua

Вівторок, 9 серпня 2022, 16:17

У Краківці запровадять платну електронну чергу для вантажівок

Краківець-Корчова

Електронна черга у пункті пропуску "Краківець" може запрацювати до кінця року.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

У пункті пропуску "Краківець" планують запустити електронну чергу для вантажних автомобілів.

Також зараз на кожному пункті пропуску на території Львівщини зводять тимчасові майданчики для відстою автомобілів.

"Водій заїжджає на цей майданчик із талоном, де вказаний номер, коли він має виїжджати. Ця електронна черга буде платною, окремо відведені стоянки матимуть санвузол, кімнату відпочинку, речі першої потреби. Тому це вимагає обслуговування. Зараз напрацьовується законодавство, яке регулюватиме оплату і визначить, чи буде альтернатива" – зазначив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

За його словами, вартість за в’їзд на стоянку становитиме орієнтовно 8 євро, а запрацювати електронна черга може до кінця року.

Нагадаємо, 20 червня на пункті пропуску "Краківець – Корчова", у межах проєкту "Відкритий кордон", збільшили кількість смуг для руху вантажівок з 4 до 10 та створили додаткові павільйони для митного та паспортного контролю.

Проєкт "Відкритий кордон" передбачає ліквідацію вузьких місць на західному кордоні та покращення логістики у напрямку Україна-ЄС. Цей проєкт реалізують у межах домовленостей президента України Володимира Зеленського та президента Польщі Анджея Дуди щодо максимального усунення бар'єрів під час перетину кордону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.