Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Віталій Портников

radiosvoboda.org

Четвер, 11 серпня 2022, 16:43

Спілка журналістів шукає власника диктофона у львівській квартирі журналіста Портникова

Віталій Портников

НСЖУ закликає правоохоронців оперативно розслідувати появу пристрою для прослуховування у львівському помешканні журналіста Віталія Портникова.

Про це повідомила Національна спілка журналістів України.

У Національній спілці журналістів України обурені випадком стеження за журналістом Радіо Свобода і телеканалу "Еспресо" Віталієм Портниковим та закликають СБУ і Нацполіцію оперативно розслідувати факт виявлення пристрою для прослуховування у його помешканні у Львові.

"10 серпня журналіст Віталій Портников в орендованій квартирі у Львові знайшов підслуховуючий пристрій – диктофон з можливістю вести запис тривалий час. Наразі СБУ проводить експертизу прослуховуючого пристрою.

Виявлення прослуховуючого пристрою у відомого журналіста є надзвичайною ситуацією. Ми висловлюємо солідарність Віталію Портникову, а від правоохоронців розраховуємо на ефективне розслідування інциденту" – наголосив голова НСЖУ Сергій Томіленко.

Він додав, що про сам факт виявлення пристрою для прослуховування спілка інформує своїх міжнародних партнерів.

Зазначимо, Віталій Портников – журналіст і політичний оглядач, співпрацює з Радіо Свобода з 1991 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.