Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Максим Козицький

Фб М. Козицького

Четвер, 11 серпня 2022, 17:30

Козицький закликає галичан здавати Луку Мудіщєва на макулатуру

Максим Козицький

Львів'ян та мешканців області закликають здавати на макулатуру російські та радянські книжки, щоб зібрати кошти на підтримку ЗСУ.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

У Львівській області триває акція зі збору коштів на підтримку Збройних сил України.

Зокрема, мешканців Львова та області закликають приносити книги російських і радянських авторів у Львівську обласну бібліотеку для юнацтва ім. Романа Іваничука, що знаходиться на Площі Ринок, 9.

Книги здаватимуть на макулатуру, а кошти підуть на підтримку ЗСУ.

"Російське – вбиває, російське – нищить, російське – отруює! І ми маємо всіма способами боротись із цим явищем. Впевнена, що українські читачі багато не втратять, якщо зачистять свої книжкові полиці від літератури російських авторів, або зарубіжної літератури, виданої російською мовою. Таким чином ви робите одразу дві шляхетні справи: донатите на ЗСУ і звільняєте простір на свої книжкових полицях для якісної україномовної літератури і книг українських видавництв" – зазначила заступниця директорки департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА Тетяна Плугатор.

Нагадаємо, публічна бібліотека міста Рава-Руська ще з липня приймає російськомовні книги на макулатуру, щоб підтримати ЗСУ.

Новини Львова та Львівщини читайте на Варіантах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.