Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

громадський бюджет Львова

П'ятниця, 12 серпня 2022, 12:00

У Львові через воєнний стан цьогоріч не прийматимуть заявки на громадський бюджет

громадський бюджет Львова

Роботи з реалізації проектів-переможців громадського бюджету планують продовжити у 2023 році.

Сьогодні, 12 серпня, виконавчий комітет Львіської міської ради прийняв рішення про реалізацію проєктів – переможців громадського бюджету Львова в умовах воєнного стану.

Згідно з документом, через агресію РФ та запровадження воєнного стану в Україні цього року не проводитимуть прийом заявок на громадський
бюджет Львова.

Натомість у 2023 році міськрада продовжить реалізацію проєктів громадського бюджету Львова, які стали переможцями у 2021 році та попередніх роках.

"Зараз є заборона на виконання робіт, які фінансуються з бюджету розвитку. І, відповідно до цього, ми маємо дати гарантію людям, що ці проєкти будуть зроблені у наступних періодах" – наголосив директор департаменту міської агломерації Юрій Лукашевський.

Нагадаємо, на 2022 рік загалом у Львові було подано 254 проєкти на загальну суму 256 679 314 грн, з яких 199 малих та 55 великих. На проекти-переможці у бюджеті міста тоді передбачили 75 мільйонів гривень.

Додамо, 2020 року у місті обрали 6 великих та 73 малих проектів, які розпочали реалізовувати у 2021 році. Переможцями громадського бюджету Львова на 2020 рік стали 55 проектів, а на громадський бюджет-2018 загалом подали 160 проектів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.