Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 12 серпня 2022, 13:59

На Стрийській зведуть багатоповерхівку з підземним паркінгом

візуалізація

На вул. Стрийській, 195 збудують 6-поверховий житловий будинок з підземним паркінгом.

Сьогодні, 12 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ПП "Стріт Хол" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Стрийській, 195 у Львові.

Нову багатоповерхівку збудують на земельній ділянці, загальною площею 0,0918 га, що передбачена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної
та ринкової інфраструктури.

Згідно із містобудівною документацією, вистота багатоповерхівки становитиме 24,55 метри, вона матиме шість поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 50%, площа будинку складатиме 460 м². Площа мощення становитиме 410 м², а озеленення – 48 м².

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, перший поверх цієї 6-поверхівки буде комерційним: тут розміщуватимуться офіси та торгівельні заклади, а інші поверхи – житловими. Також передбачений підземний паркінг.

"Йде мова про невеликий житловий будинок – 6 поверхів, який знаходиться на вул. Стрийській. Тут вже йде сформована житлова забудова по 9-10 поверхів. Неподалік знаходиться ділянка проектованого дитячого садка" –пояснив Коломєйцев.

Коломєйцев додав, що будівництво повністю відповідає усім будівельнии нормам та вимогам. 

Земельна ділянка, на якій зведуть новий житловий будинок, належить до зони Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до детального плану території у районі вул. Стрийської – кільцевої дороги – проектованої вул. В. Вернадського. 

За даними аналітичної системи YouControl, ПП "Стріт Хол" зареєстроване з грудгя 2020 року у Львові на місці будівництва, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власницею будфірми є мешканця села Містки Пустомитівського району Руслана Стражник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.