Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Грень

Фб Греня

Понеділок, 15 серпня 2022, 10:42

Греня звільнили з посади начальника Західного управління юстиції

Тарас Грень

Тараса Греня звільнили з посади начальника Західного управління юстиції у Львові.

Про це повідомляє Тарас Грень на своїй сторінці у Фейсбуці.

Тараса Греня, як заявив він 13 серпня, звільнили з посади начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції під час його поїзди на фронт до бійців з 80-ї окремої ДШБр та 103-ї окремої бригади ТРО.

"Поїхали на схід. В дорозі долетіла весела новина – мене звільнено з посади начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів). Усміхнулися і йдемо далі. Найближчим часом про роботу Міжрегіонального управління не пишу. Не зважаючи ні на що, в черговий раз стверджую, що мав за честь долучитися до роботи чудового колективу" – написав Грень. 

Нагадаємо, Тарас Грень очолював Західне міжрегіональне управління Мін'юсту з лютого 2021 року. До цього він з 25 вересня 2019 року працював заступником голови Львівської ОДА, його призначив на цю посаду уряд за поданням тодішнього голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського.

З липня 2018 року до травня 2019 року Грень очолював управління юстиції у Львівській області. Перед його призначенням до Львова Грень очолював управління юстиції у Волинській області, а до цього керував управлінням юстиції у Чернівецькій області. Він також був помічником міністра юстиції України, першим заступником начальника управління юстиції у Львівській області (2016 рік), очолював Регіональне відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській області.

У 2019 році Грень заробив 407 тис. грн та зібрав 1,9 млн грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.