Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

комісія архітектури Львівської міськради

lvivrada.gov.ua

Вівторок, 16 серпня 2022, 11:28

Депутати вимагають присутності головного архітектора Львова на комісії архітектури міськради

комісія архітектури Львівської міськради

Члени комісії архітектури Львівскьої міськради звернулися до Андрія Садового з вимогою забезпечити участь в засіданнях комісії Антона Коломєйцева.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

У середу, 10 серпня, на засідання комісії архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради голова комісії, депутат міськради від Європейської Солідарності Олексій Різник повідомив, що ініціював звернення до міського голови Львова Андрія Садового з вимогою забезпечити присутність на наступних засіданнях комісії головного архітектора Львова Антона Коломєйцева і представників управління архітектури міськради.

"Як голова комісії я ініціював звернення до міського голови Андрія Садового та профільного департаменту щодо забезпечення участі у комісії головного архітектора міста – Антона Коломєйцева і представників управління архітектури, з метою доповіді проєктів ухвал" – заявив Різник.

Крім цього, комісія розглянула понад 50 питань порядку денного та підтримали відведення земельної ділянки на вулиці Стрийській. Там планують звести нову школу та дитячий садок, облаштувати відпочинкову зону, ігрові і спортивні майданчики для дітей.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.