Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Золочів

Середа, 17 серпня 2022, 10:54

На Золочівщину релокувались три підприємства з інших областей України

Золочів

Три релокованих підприємств завершили переїзд на територію Золочівського району.

Про це повідомляє Буський медіа портал.

Станом на 16 серпня на територію Золочівського району із постраждалих від війни регіонів переїхали три підприємства.

"Одне підприємство з Харкова, яке займається виробництвом та сортуванням фіточаю, переїхало до Підкаменя. Раніше на підприємстві працювало 60 людей, на даний час 10 осіб. Друге підприємство з Київської області переїхало до Золочева, яке здійснює інженерний супровід, монтаж та наладку приладів обліку (паливо, спирт, пропан та інше). Третє підприємство, що займається виробництвом снеків переїхало з Київської області до Бродів" – заявив заступник начальника Золочівської РВА Богдан Гринишин.

За його словами, також ведуться перемовини щодо переїзду ще двох підприємств, зокрема, з Дніпра планує переїхати до Бродів підприємство з виробництва взуття, та підприємство з Миколаївської області, що займається ремонтом і технічним обслуговуванням техніки, виробництвом тракторів, розглядає можливість відновити діяльність у Золочеві.

Нагадаємо, станом на кінець липня 193 релоковані підприємства завершили переїзд на територію області. На підтримку бізнесу Львівщини на час дії воєнного стану в Україні передбачили 50 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.