Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

president.gov.ua

Четвер, 18 серпня 2022, 14:42

Зеленський нагородив у Львові поранених військовослужбовців

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський у Львові відвідав поранених військовослужбовців.

Про це повідомила пресслужба Офісу Президента України.

Сьогодні, 18 серпня, до Львова з робочої поїздкою прибув президент Володимир Зеленський, який відвідав військовослужбовців, поранених під час бойових дій, що проходять лікування в одному з медичних закладів міста.

Також Зеленський вручив їм державні нагороди.

Крім цього, він взяв участь у церемонії вшанування пам'яті українських воїнів, які загинули у війні проти російських загарбників, що відбулася на Марсовому полі Личаківського кладовища й де з квітня 2022 року ховають загиблих у російсько-українській війні.

Зазначимо, з 24 лютого, початку повномасштабної війни РФ проти України, у львівській лікарні надали допомогу понад 9 тисячам військовослужбовців (більш як 3,4 тисячі поранених, близько 2,1 тисячі травмованих та майже 3,6 тисячі хворих).

Додамо, сьогодні у Львові Зеленський має зустрітися з генеральним секретарем ООН Антоніо Гутеррешем та президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.