Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

бібліотека

Четвер, 18 серпня 2022, 15:32

У Львові створять муніципальну бібліотеку

бібліотека

Депутати створять єдину муніципальну бібліотеку на основі бібліотечної системи для дорослих та бібліотечної системи для дітей.

Сьогодні, 18 серпня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про створення Львівської муніципальної бібліотеки.

Як йдеться у документі, мета проєкту – модернізація і розвиток єдиної бібліотечної мережі Львівської міської територіальної громади.

"Створити Львівську муніципальну бібліотеку шляхом реорганізації Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Львова та Централізованої бібліотечної системи для дітей м. Львова. Утворити комісії з припинення: Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Львова шляхом злиття у Львівську муніципальну бібліотеку та затвердити її персональний склад; Централізованої бібліотечної системи для дітей м. Львова шляхом злиття у Львівську муніципальну бібліотеку та затвердити її персональний склад" – йдеться у проєкті ухвали.

У рішенні також вказано, що створення Львівської муніципальної бібліотеки сприятиме розвитку культури читання протягом життя та формуванню свідомих громадян та гармонійного суспільства.

Також Львівська муніципальна бібліотека буде правонаступницею всього майна, прав та обов’язків Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Львова та Централізованої бібліотечної системи для дітей м. Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.