Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Європейська Солідарність

lviv.eurosolidarity.org

Прес-реліз,   П'ятниця, 19 серпня 2022, 16:50

500 окопних свічок виготовили Солідарна Молодь Львівщини та львів’яни для воїнів

Європейська Солідарність

Сьогодні Солідарна Молодь Львівщини разом з депутатами від Європейської Солідарності долучились до проєкту на підтримку ЗСУ.

Про це повідомляє пресслужба Львівської територіальної організації Європейської Солідарності.

Сьогодні Солідарна Молодь Львівщини разом з депутатами міської ради від Європейської Солідарності, народними депутатами Софією Фединою, Олегом Синюткою та львів’янами долучились до проєкту ТУТ.line – "Територія української турботи" на підтримку ЗСУ.

"Українська молодь – неймовірна. Сьогодні тисячі молодих людей стали на захист України зі зброєю в руках, тисячі інших активно долучилися до волонтерської діяльності, серед них – представники Солідарної Молоді Львівщини. Зараз ми робимо 500 таких пальничків. Вони горять від 4 до 9 годин. Маленький горить 4 години, а великий 9 годин" – поділилась депутатка Львівської міської ради Анастасія Окряк. 

Валерія Коровкіна керівник проекту "Територія української турботи", голова ГО Солідарної Молоді Києва розповіла, що завдяки цим пальничкам хлопці в окопах можуть собі або підігріти їжу, або зварити каву. А взимку вони будуть ще й зігрівати.

"Сьогодні маю змогу долучитися до дуже важливої справи. Я нещодавно мала нагоду пересвідчитись, що в бліднажах, в окопах знаходитись в сезон дощів буває складно, такі свічки дають нашим воїнам світло, тепло та надію. Зазвичай воїни кажуть, що вони дуже потрібні, часто у великій кількості" – розповідає Софія Федина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.