Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Середа, 24 серпня 2022, 13:03

У Львові планують реформувати стоматологічну глузь міста

Львів

Андрій Садовий створив робочу групу для напрацювання стратегії реформування стоматологічної галузі Львова.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №269 від 19 серпня 2022 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу щодо напрацювання стратегії реформування стоматологічної та косметологічної галузей у Львівській ОТГ.

"З метою розвитку галузі охорони здоровʼя Львівської міської територіальної громади, покращання якості надання медичних послуг утворити робочу групу щодо напрацювання стратегії реформування стоматологічної та косметологічної галузей у Львівській міській територіальній громаді" – йдеться у документі.  

Керівником робочої групи став перший заступник міського голови Андрій Москаленко, а його заступником – директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко.

До складу цієї робочої групи також увійшли: гендиректор КНП ЛТМО "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" Олег Самчук, директорка юридичного департаменту міськради Гелена Пайонкевич, депутат Львівської міської ради Валерій Веремчук.

Робоча група має напрацювати стратегію реформування стоматологічної та косметологічної галузей у Львівській ОТГ та подати на затвердження виконавчому комітету Львівської міськради.

Додамо, раніше Варіанти висвітлювали конфлікт щодо закриття стоматологічних поліклінік у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.