Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Шахрай

Фб Львівської митниці

Середа, 24 серпня 2022, 11:40

Шахрай очолив Львівську митницю

Олег Шахрай

Керівником Львівської митниці став Олег Шахрай, який до цього працював у Харківській митниці.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зі вчора, 23 серпня, виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці, призначили Олега Шахрая, який з грудня 2021 року був в.о. керівника Харківської митниці.

Олег Шахрай, уродженець Києва, в митних органах України працює 26 років.

"Наше основне завдання сьогодні – забезпечення планових надходжень до державного бюджету та злагоджена робота пунктів пропуску на західному кордоні. В першу чергу я хочу вивчити ситуацію на пунктах пропуску Львівської митниці, почути кожного інспектора, а також людей, які перетинають кордон – перевізників чи подорожніх" – наголосив Шахрай.

Зазначимо, Шахрай згідно з його декларацією за 2020 рік, володіє двома земельними земельнами ділянки на Київщині, у власності дружини, яка працює в СБУ, – квартира у Києві, дача та дві земельні ділянки на Київщині, авто Toyota Land Cruiser Prado 150.

У  Антикорупційному моніторингу Львівщини заявляли, що під час його керування Харківсько митницею лише на одному митному пості 42 митника перейшли на бік РФ.

 

Додамо, у грудні 2021 року грудня, виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці призначили Данііла Меньшикова, який до цього чотири місяці очолював Черкаську митницю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.