Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 24 серпня 2022, 13:50

У Львові арештували будівлю готелю, що належить російському власнику

Львів

Суд арештував будівлю готелю у Львові, бенефіціарним власником якого є росіянин.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Суд наклав арешт на 2 приміщення нерухомості – одні з найбільших готелів у Львові та Києві, загальною площею майже 30 тисяч кв.м та вартістю майже 1 млрд грн. 

"Ця нерухомість належить підприємству, бенефіціарними власниками яких є громадяни РФ. Також, судом накладено арешт на корпоративні права підприємства, якому належить мережа вказаних готелів, на загальну суму понад 100 млн грн" – наголосили у прокуратурі.

За даними слідства, службоці підприємства, яке займається управлінням готелів, підробили офіційні документи, на підставі яких отримали контрольний пакет акцій мережі готелів.

Наразі вирішується питання про передачу арештованого майна та корпоративних прав в управління АРМА.

Зазначимо, у прокуратурі Львівщини не розкривають назву готелю, однак, за інформацією львівських ЗМІ, йдеться про львівський готель "Дністер".

Нагадаємо, у травні Верховна Рада затвердила указ президента щодо примусового вилучення в Україні майна РФ. А ще раніше на території Львівської області знайшли понад 200 підприємств з російським капіталом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.