Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Четвер, 25 серпня 2022, 15:28

У Львові планують розвивати залізничні перевезення

Львів

Андрій Садовий створив робочу групу для розвитку міських пасажирських залізничних перевезень.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №279 від 24 серпня 2022 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для напрацювання заходів з розвитку міських пасажирських залізничних перевезень на території Львівської ОТГ.

"Відповідно до рішення виконавчого комітету "Про затвердження Плану дій з реалізації Плану сталої міської мобільності Львова до 2024 року" утворити робочу групу для напрацювання заходів з розвитку міських пасажирських залізничних перевезень Львівської міської територіальної громади" – йдеться у документі.  

Керівником робочої групи став директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило.

До складу цієї робочої групи увійшли: начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Коровайник, заступник начальника управління транспорту міськради Олег Партика.

Робоча група має до 31 грудгня 2022 року напрацювати заходи з розвитку міських пасажирських залізничних перевезень Львівської ОТГ та подати на затвердження виконавчому комітету Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.