Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

dpsu.gov.ua

Четвер, 25 серпня 2022, 14:32

Львівським прикордонникам пропонували хабар за виїзд з України

хабар

Чоловік пропонував прикордонникам пункту пропуску "Грушів" 1000 доларів.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

У пункті пропуску "Грушів" 39-річний українець запропонував прикордонникам 1000 доларів хабаря за дозвіл йому виїхати з України.

"Для перетину кордону в умовах воєнного стану, окрім паспорта, чоловік надав інспектору прикордонного контролю документи про навчання у Польщі. Під час перевірки прикордонники встановили – документи з ознаками підробки.

Викриття ухилянта не зупинило, він спробував "вирішити питання" підкупом. На пропозицію чималого хабаря в розмірі 1 000 доларів прикордонний наряд відповів відмовою" – наголосили в прокуратурі.

Держприкордонслужба передала справу правоохоронцям. Чоловікові інкримінують вчинення кримінального правопорушення за ст. 369 ККУ "Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі" та ст. 358 ККУ "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.