Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 26 серпня 2022, 16:39

На вулиці Розточчя зведуть новий 4-поверховий житловий будинок

будівництво у Львові

Виконком дозволив звести на вул. Розточчя житловий будинок на 4 поверхи з підземним паркінгом.

Сьогодні, 26 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Стрім-Львів" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями комерційного призначення та підземним паркінгом на вул. Розточчя, 23-А у Львові.

Новий житловий будинок збудують на чотирьох земельних ділянках площею 0,1000 га, 0,0373 га, 0,0446 га та 0,0277 га, що передбачені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. 

Згідно із містобудівною документацією, нове житло матиме висоту у 18,8 метри, що складає 4 поверхи. Останній поверх буде мандсардним, передбачений ще й 2-поверховий підземний паркінг.

Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 43%. У будинку буде 40 квартир: 30 однокімнатних й 12 двокімнатних, а загальна їхня площа становитиме 1768,08 м².

Поруч з будинком облаштують спортивний та дитячий майданчики, а також тимчасову стоянка на 5 авто. 

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, кількість паркомісць у майбутньому будинку відповідатиме кількості квартир, а будівництво повністю відповідає усім будівельнии нормам та вимогам. 

Земельна ділянка, на якій зведуть новий житловий будинок, належить до зони Ж-1 – зона садибної житлової забудови відповідно до детального плану території у районі вул. Очеретяної.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Стрім-Львів" зареєстроване з 2003 року у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Вланиками фірми є львів'янин Юрій Савицький та мешканець села Великий Любінь на Львівщині Володимир Федина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.