Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

П'ятниця, 26 серпня 2022, 16:53

У Дрогобичі визначилися у навчанням школярів

школа на Львівщині

У відділі освіти розповіли як розпочнеться навчальний рік в Дрогобицькій ОТГ.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїв сторінці у Фейсбуці. 

За інформацією відділу освіти Дрогобицької міської ради, цього навчального року початкова ланка школярів навчатиметься очно, старша і середня – за змішаною формою.

"Цьогоріч за парти сяде 1 169 першачків. Загалом освітнім процесом в Дрогобич і територіальній громаді буде охоплено 12 577 учнів. За інформацією освітян міста – станом на кінець літа дітей з числа внутрішньо переміщених осіб в Дрогобицькій громаді перебуває 3 762. Із них – 365 навчаються в ліцеях та гімназіях нашого міста, 164 – охоплені дошкільною освітою.

Що стосується форми навчання в освітніх установах міста то із 1 вересня навчальний процес відбуватиметься за різними формами навчання. Точніше – початкова ланка шкіл навчатиметься очно, старша і середня – за змішаною формою" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, станом на 1 серпня, 27 з 31 освітніх закладів Дрогобицької ОТГ були готові до очного навчання з 1 вересня.

Додамо, з 1 вересня у Львові планують відновити очне навчання у школах, через це у місті тривала перевірка укриттів працівниками Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.