Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візит Адама Нєдзельського до Львова

Фб Садового

Понеділок, 5 вересня 2022, 10:59

У Польщі виник скандал через прапор ОУН у палаті пораненого бійця в лікарні Львова

візит Адама Нєдзельського до Львова

Міністр охорони здоров‘я Польщі відвідав поранених військових у одній з львівських лікарень, де в палаті висів пропор ОУН.

Про це повідомляє польське видання Рolsatnews.

У п'ятницю, 2 вересня, до Львова прибув міністр охорони здоров‘я Польщі Адам Нєдзельський, який спільно з міністром охорони здоров‘я України Віктором Ляшко відвідали поранених військових у одній з львівських лікарень. 

Світлини з візиту міністра оприлюднив у Facebook міський голова Львова Андрій Садовий. На одній із фотографій видно, що в лікарняній палаті, де Нєдзельський спілкувався з персоналом закладу, були український прапор та прапор Організації українських націоналістів.

Через це у Польщі виник скандал.

"Міністр польського уряду не проти того, що його ведуть у кімнату з прапором ОУН. Міністр дарує подарунки. Українці не соромляться запрошувати міністра польського уряду в таку кімнату" – написав у Twitter польський поет і журналіст Марцін Галаш. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.