Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

Понеділок, 5 вересня 2022, 15:53

На Львівщині суд арештував нерухомість фірми, власниками якої є громадяни РФ

судова справа

Суд арештував нежитлове приміщення площею 10 тисяч кв.м й вартістю понад 13 мільйонів гривень.  

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За клопотанням Яворівської окружної прокуратури суд арештував нежитлове приміщення загальною площею 10 тисяч кв.м й вартістю більше 13 млн грн, яке належить підприємству, бенефіціарними власниками яких є громадяни РФ.

Крім цього, за договором оренди, приміщення перебувало у користуванні підприємства, бенефіціарними власниками яких також є громадяни РФ.

Наразі вирішується питання про передачу арештованого майна в управління АРМА.

"Підприємство-орендар, яке займається обробкою деревини, при декларуванні від’ємного значення з податку на додану вартість, у тому числі заявленого до відшкодування з бюджету, недостовірно відобразило суми податку на понад 320 тис грн" – наголосили у прокуратурі.

 Наразі кримінальне провадження за фактом закінченого замаху на незаконне бюджетне відшкодування ПДВ скеровано за підслідністю до Бюро економічної безпеки України (ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 191 КК України).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.