Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

Середа, 14 вересня 2022, 16:35

У Львові планують створити будівельний кластер

будівництво у Львові

Андрій Садовий створив робочу групу для організації діяльності будівельного кластера Львівської МТГ.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №287 від 5 вересня 2022 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для підготовки концепції створення та організації діяльності будівельного кластера Львівської МТГ.

"З метою створення сприятливих умов для комфортного проживання та забезпечення якісного житлового будівництва на території Львівської міської територіальної громади утворити робочу групу щодо підготовки концепції створення та організації діяльності будівельного кластера Львівської міської територіальної громади та затвердити її склад" – йдеться у документі.  

Керівником робочої групи став заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач, а його заступником – начальник управління архітектури та урбаністики Антон Коломєйцев.

До складу цієї робочої групи увійшли: бізнес-омбудсмен Сергій Кіраль, член виконавчого комітету Львівської міської ради Олег Лаврик, депутат міської ради Володимир Гаразд, депутат міської ради Назарій Бербека, ректор Львівської академії мистецтв Василь Косів.

Робоча група має до 31 грудня цього року напрацювати способи створення, визначити основні засади та принципи діяльності будівельного кластера, забезпечувати проведення загальних зборів будівельного кластера із залученням підприємців будівельної галузі та за участю посадових осіб місцевого самоврядування й сформувати тематичні підгрупи:

- блок гармонійного будівництва;

- дозвільно-юридичний блок;

- фінансово-економічний блок;

- блок інфраструктурного розвитку громади.

Читайте новини Львова на Варіантах. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.