Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

lviv.gp.gov.ua

Середа, 7 вересня 2022, 16:41

У Львові директор благодійної організації за хабарі переправляв чоловіків за кордон

хабар

Директора благодійної організації затримали під час отримання 2000 доларів хабаря.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

У Львові правоохоронці затримали та повідомили про підозру 28-річному мешканцю Львівщини, директору благодійної організації, який організував схему виїзду військовозобов'язаних чоловіків за кордон.

"Директор благодійної організації у Львові налагодив схему виїзду чоловіків за кордон, які підлягають мобілізації до лав ЗСУ. За 2000 доларів підозрюваний обіцяв посприяти у прийнятті рішень про виїзд за межі держави двох військовозобов’язаних як водіїв його благодійної організації з подальшим внесенням даних до інформаційної бази даних "Шлях", що дозволяло б чоловікам безперешкодно перетнути кордон України. Також у вказану суму входило вироблення для клієнтів всіх необхідних супровідних документів від благодійної організації" – наголосили у прокуратурі.

Правоохоронці затримали директора благодійної організації після одержання хабаря, наразі йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.