Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Садового

Четвер, 8 вересня 2022, 14:28

Фрідоман Садовий зненацька злив явки російських компаній у Львові

Андрій Садовий

Андрій Садовий опублікував список 79 російських компаній, які продовжують працювати у Львові.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 8 вересня, Андрій Садовий опублікував список 79 із 340 компаній, власниками яких є громадяни РФ та які продовжують працювати у Львові.

"Понад 340 бізнесів у Львові прямо або опосередковано належать росіянам. Листа з усією інформацією про них ми надіслали до правоохоронних органів ще наприкінці квітня...

Тепер вже публічно додаю один зі списків власників російського бізнесу у Львові. Рекомендую правоохоронним органам зайнятись перш за все ними" – написав Садовий.

У цього переліку – Львівський ізоляторний завод (директорка – депутатка Львівської міськради від Самопомочі Оксана Динік), ТзОВ "Брокард Україна" та готелі мережі Reikartz, який неодноразово отримував гроші з міського бюджету на поселення гостей і партнерів виконкому Львівської міської ради. 

Нагадаємо, у травні Верховна Рада затвердила указ президента щодо примусового вилучення в Україні майна РФ. А ще раніше на території Львівської області знайшли понад 200 підприємств з російським капіталом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.