Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Епіцентр

Епіцентр

Четвер, 8 вересня 2022, 16:02

Епіцентр відкриє у Львові новий торгово-розважальний центр

Епіцентр

Епіцентр відкриває у Львові триповерховий торгово-розважальний центр з мережею Food Market та скляним атріумом.

Про це повідомила пресслужба групи компаній "Епіцентр К".

"Епіцентр К" 10 вересня відкриє новий 3-поверховий торгово-розважальний центр у Львові площею майже 90 тисяч кв.м у Сокільниках, поруч з кільцевою дорогою Львова.

Як заявили у компанії, для відвідувачів будуть доступні перші два поверхи, в яких працюватимуть всі новітні формати shop in shop мережі Епіцентр. При цьому запуск в роботу третього поверху, площі якого будуть віддані під оренду, планується пізніше.

Перший поверх ТЦ буде відведено не тільки під традиційні для компанії відділи (будівельні та оздоблювальні матеріали, інструменти, сантехніка тощо), але й тут відкриється найбільший в мережі Епіцентр продуктовий Food Market площею майже 4000 кв.м.

Поруч буде обладнано фуд-корт підвищеного комфорту зі зручними диванами, імітацією водоспадів й зелені та дзеркальною стелею. На території маркету також працюватиме кав’ярня, а в пікові години роботи планується проводити дегустації вин.

Другий поверх ТРЦ міститиме зону відпочинку, а також відділи "Галереї Деко" (6 тис. кв. м), "Сад та город" (5 тис. кв. м), "Центр меблів" (3,7 тис. кв. м). Дитячий магазин "E.Pic" (2 тис. кв. м) з активною зоною розваг.

Інфраструктура ТРЦ у Львові також включає великий атріум для ярмарку сезонних товарів, паркування першої черги на тисячу машиномісць та пішохідну зону із зеленою зоною відпочинку.

Зазначимо, у мережу "Епіцентр К" входить 51 торговий центр, у Львові працює 3 торгових центри. На початку березня 2020 року виконком міськради дозволив добудувати "Епіцентру" новий торговий зал на вул. Городоцькій, 302.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.