Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

укриття у школі

Фб Садового

П'ятниця, 9 вересня 2022, 16:13

На Львівщині планують провести Wi-Fi до укриттів у школах та лікарнях

укриття у школі

У області планують забезпечити інтернет-зв'язок для усіх укриттів у закладах освіти та медицини.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 8 вересня, за результатами наради у Львівській ОВА було вирішено забезпечити інтернет-зв'язком та Wi-Fi пристроями усі укриття медичних закладів і закладів освіти, що знаходяться на території Львівської області.

"Львівський ІТ Кластер погодився долучитися до ініціативи забезпечення Wi-Fi пристроями та допоможе дістати необхідне обладнання для забезпечення точок зв'язку у таких укриттях" – наголосив заступник начальника Львівської ОВА Олександр Кулепін.

Зазначимо, Міністерство цифрової трансформації України запустили ініціативу "Wi-Fi в укриттях". Загалом понад 4 000 шкіл по всій країні подали заявки на підключення інтернет-зв'язку в укриттях, але наразі Мінцифри не має змоги задовольнити усі заявки.

"Враховуючи це, Львівська область планує самостійно реалізувати поставлені цілі, тим самим допоможе міністерству спрямувати свою допомогу в інші області, які не можуть це зробити власними" – додав Кулепін.

Додамо, станом на 17 серпня із 1130 шкіл у Львівській області укриття мають 999, а у 894 закладах дошкільної освіти наявні 388 укриттів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.