Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська обласна рада

П'ятниця, 9 вересня 2022, 16:30

Нацагентство з питань держслужби хотіло платити за три кабінети на Винниченка 1 гривню в рік

Львівська обласна рада

Львівська облрада не зменшуватиме управлінню Нацагентства з питань держслужби орендну плату за три кабінети на Винниченка з 960 до 1 грн на рік.

Львівська обласна рада відмовилася зменшувати управлінню Нацагентства з питань держслужби орендну плату за користування трьома кабінетами в адмінбудинку на вул. Винниченка, 18 з 960 до 1 грн на рік.

Про це йдеться у протоколі №26 засідання постійної комісії з питань комунального майна Львівської обласної ради від 17 серпня 2022 року.

Комісія комунального майна Львівської облради відмовила Міжрегіональному управлінню Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях у встановленні орендної плати за орендоване приміщення на вул. Винниченка, 18 (кабінети 404, 405, 408) у розмірі 1 грн в рік.

Проти встановлення орендної плати у 1 грн в рік проголосували всі присутні члени комісії – 4.

Депутати своє рішення аргументували тим, що це управління займає загальну площу у 80 кв.м та їм, відповідно до методики нарахування орендної плати Міжрегіональному управлінню Нацагентства з питань держслужби у Львівській та Закарпатській областях, уже встановили пільгову плату у розмірі 1 грн за 1 кв.м в місяць.

Відтак, управління платить 80 грн у місяць або 960 грн у рік за користування трьома кабінетами в адмінбудинку Львівської ОВА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.