Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

міст на Дрогобиччині

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 13 вересня 2022, 15:38

Директор фірми привласнив вісім мільйонів під час ремонту моста на Дрогобиччині

міст на Дрогобиччині

Директору приватного підприємства підробив документи й привласнив 8,4 мільйони гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці повідомили про підозру директору приватного підприємства, який привласнив 8 433 878,27 гривень під час будівництва моста через річку в одному з селищ Дрогобицького району.

"Зловживаючи службовим становищем, зловмисник вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості та використав підроблені документи, внаслідок чого заволодів бюджетними коштами в особливо великих розмірах" – наголосили у поліції.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному – позбавлення волі на строк до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.