Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 13 вересня 2022, 14:24

Біля Краківського ринку збудують нову 5-поверхівку

візуалізація

Виконком дозволив звести на вул. Базарній, 38 багатоповерхівку з підземним паркінгом та громадськими приміщеннями.

Сьогодні, 13 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ПП "Галицьке" багатоквартирного житлового будинку з комерційними приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Базарній, 38 у Львові.

 

Нову багатоповерхівку збудують на земельній ділянці, загальною площею 0,1479 га, що передбачена для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови.

Згідно із містобудівною документацією, будинок матиме 5 поверхів, його висота становитиме 18 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 48%, площа забудови складатиме 710 м². Площа озеленення становитиме 309,7 м², а мощення – 445,4 м².

Також передбачений підземний паркінг на 25 місць, а на першому поверсі передбачні приміщення громадського призначення.

Як пояснив головний архітектор міста Антон Коломєйцев, будівництво повністю відповідає усім будівельним нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій зведуть новий житловий будинок, належить до зони Ж-2 – зона малоповерхової квартирної житлової забудови відповідно до зонінгу Шевченківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ПП "Галицьке" зареєстроване з 2015 року у селі Сокільники Львівського району, займається роздрібною торгівлею фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах. Вланицею фірми є львів'янка Романа Волчак.

Їй також належить ТзОВ "Аптека довіри" у Сокільниках та фармацептичне ТзОВ "Компанія "Лілея" у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.