Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

суд у Львові

Четвер, 15 вересня 2022, 11:56

Суд залишив під вартою чотирьох осіб, які викрадали людей на Львівщині

суд у Львові

Львівський суд залишив під вартою чотирьох членів злочинної організації, яка під виглядом добробату викрадала людей на Львівщині.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

Львівський апеляційний суд відхилив чотири апеляційні скарги захисників у межах кримінального провадження щодо чотирьох осіб, які підозрюються у викраденні людей на території Львівської області.

Йдеться про 23-річного уродженця міста Павлограда Дніпропетровської області, 37-річного львів’янина, 21-річного уродженця Пустомит та 22-річну ходорівчанку.

"Службою безпеки України встановлено факти викрадення, незаконного позбавлення волі і катування людей на Львівщині. Також зловмисники зі злочинної групи намагались займатись рекетирством внаслідок штучно створених конфліктних ситуацій.

Ухвалою Галицького районного суду міста Львова від 26 серпня 2022 року застосовано відносно підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів до 23 жовтня цього року, без визначення розміру застави, оскільки особи підозрюються в особливо тяжкому злочині" – йдеться у повідомленні.

Заслухавши всі апеляційні скарги, колегія суддів Львівського апеляційного суду постановила залишити апеляційні скарги без задоволення, а ухвали слідчого судді суду першої інстанції – без змін.

Нагадаємо, наприкінці серпня СБУ нейтралізувала злочинну організацію, яка під виглядом добробату викрадала людей на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.