Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авто

Getmancar

Понеділок, 19 вересня 2022, 12:27

Станційний каршерінг: Getmancar запустився у Львові

авто

Українці можуть за допомогою мобільного додатку орендувати авто та подорожувати західними областями України.

Український сервіс каршерінгу Getmancar, який наразі працює в Києві та Дніпрі, виступив провайдером електронних послуг для своїх партнерів, які надають машини в прокат.

Тепер клієнти сервісу можуть орендувати через застосунок машину в Львові та пересуватися нею Львівською, Тернопільською, Івано-Франківською, Закарпатською та Волинською областями. Формат станційного каршерінгу передбачає, що повернути авто необхідно буде в визначених зонах саме в Львові. 

Спеціальний тариф для подорожей включає в себе тільки добову оренду та оплату за кілометраж (4 грн/км), при цьому паливо за рахунок компанії. 

Наразі в цій частині країни користувачам доступно до десяти автівок марки Hyundai Sonata, які працюють на газу, мають автоматичну коробку передач і місткий багажник. 

За словами СЕО Getmancar Тараса Гетманського, в разі, якщо попит на авто буде збільшуватися, їх кількість зростатиме, адже автопарк Getmancar налічує близько 600 машин. Крім того, сервіс готується до запуску низки нових напрямків як в Україні, так і за кордоном. А автопарки в різних містах можуть підключати для оренди своїх машин мобільний застосунок Getmancar. 

"Найближчим часом розпочинаємо роботу в Грузії, зокрема в Батумі та Тбілісі, у подальших планах – країни Європи. Загалом у нас є заявки з-за кордону та різних міст України, навіть із Запоріжжя та Кривого Рогу, проте ми оцінюємо ризики, адже ці міста піддаються постійним обстрілам. Але, певно, такі реалії запуску бізнесу під час війни. Тож цього року плануємо запустити роботу сервісу ще в низці міст і таким чином не тільки забезпечувати наших клієнтів машинами, а й підтримувати економіку України" – зазначає Тарас Гетманський.

Довідка

Getmancar – перший в Україні сервіс каршерінгу, який працює з 2017 року та пропонує оренду авто різного класу похвилинно, погодинно та подобово. Наразі кількість користувачів сервісу складає понад 180 тисяч.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.