Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у селі Ясениця-Сільна

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 20 вересня 2022, 15:14

На Дрогобиччині у ДТП постраждали троє дорослих та 8-річна дівчинка

ДТП у селі Ясениця-Сільна

У селі Ясениця-Сільна зіткнулися авто Citroen Berlingo та Audi 100, постраждали одидва водії та двоє пасажирів Audi 100.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 19 вересня, близько 18.30 год у селі Ясениця-Сільна Дрогобицького району водій авто Citroen Berlingo, 36-річний мешканець Борислава, зіткнувся з авто Audi 100, яким керував 30-річний місцевий мешканець.

Внаслідок аварії постраждали водії обох авто та дві пасажирки Audi: 8-річна дівчинка та 30-річна жінка, обидві – місцеві мешканки. Їх усіх з травмами госпіталізували до лікарні.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.