Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дрогобицький долотний завод

drohobych-rada.gov.ua

Вівторок, 20 вересня 2022, 14:26

Дрогобицький долотний завод отримав нових інвесторів

Дрогобицький долотний завод

Інвестори планують реанімувати виробництво та запрацювати з новими потужностями.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Дрогобицький долотний завод після тривалого часу роботи з мінімальними виробничими потужностями отримав нових інвесторів, які планують реанімувати виробництво та запрацювати з новими потужностями.

Першочергово нове керівництво погасило половину заборгованості, яка була накопичена впродовж минулих років, на 7,5 мільйонів гривень та завантажили виробництво комплектуючими на 3-6 місяців вперед.

Серед інших напрямків розвитку заводу – заміна на сучасне обладнання, модернізація приміщень в цілях енергоефективності та зниження собівартості витрат на виробництво продукції.

"Зараз ми маємо справу з серйозними та відповідальними інвесторами, які готові глобально розвивати підприємство. Сподіваємось завод запрацює на нових потужностях" – наголосив міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Окрім цього, нові інвестори залучають до роботи місцеві підприємства.

"Ми хочемо налагодити тісну співпрацю з місцевими підприємствами з метою обслуговування, вироблення та замовлення комплектуючих у регіональних виробників. Зокрема вже розпочали роботу з ТОВ "Грейнпласт-Карпати" та ТОВ "Термопласт плюс" – зазначив директор ТОВ "Дрогобицький долотний завод" Євген Немілостівий.

Зазначимо, Дрогобицький долотний завод – одне з найбільших в Україні підприємств з виробництва устаткування для нафтогазової та гірничорудної промисловостей, єдиний в Україні виробник бурових доліт.

Дрогобицький долотний завод виробляє бурові долота та бурові замки. 80% продукції відвантажується закордон, зокрема для Африки, Азії, Північної Америки, Латинської Америки тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.