Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

пошук роботи

Прес-реліз,   П'ятниця, 23 вересня 2022, 13:57

Кращі сайти для пошуку додаткового заробітку в Україні

пошук роботи

Де в інтернеті шукати додатковий заробіток - сайти, канали та платформи-агрегатори. 

Кращі сайти для пошуку часткової чи тимчасової зайнятості в Україні 2022.

Де шукати підробіток в Україні: найкращі сайти

Сьогодні пошук роботи - актуальне питання. Адже рівень життя у країні знижується, а число вакансій росте дуже повільно.

Розказуємо, де в інтернеті краще шукати підробіток. Як альтернативу, можете також розглянути додатковий заробіток в онлайн казино. Отримавши бонус за реєстрацію від закладу - виграти ще простіше.

Кращі платформи для пошуку роботи

В україні працює кілька головних сайтів, які пропонують вакансії під час війни. Це всім знайомі ресурси - такі як Робота Юа, Ворк Юа, ХедХантер, професійна соціальна мережа LinkedIn. 

Також у вересні запрацював державний “Єдиний портал вакансій”.  Він збирає в одному місці пропозиції не лише з популярних порталів, але і з бази Державної служби зайнятості. 

Крім великих порталів з вакансіями - не забувайте про інші ресурси. Якщо ви шукаєте підробіток - варто переглянути сайти та форуми рідного міста. Часто, там розміщуються вакансії від малих підприємців, пропозиції часткової та тимчасової зайнятості.

Також не забувайте про ресурси на зразок олх. Там також є розділ з вакансіями. Найчастіше шукають працівників з робочими спеціальностями, продавців, барист, промоутерів, віддалених співробітників.

Робота в Telegram: актуальні вакансії

Ще актуальнішими сьогодні є вакансії, що розміщуються на каналах у месенджерах. Якщо ви шукаєте тимчасову чи часткову зайнятість - тим більше.

Перераховувати всі канали немає сенсу - їх на сьогодні десятки, якщо не сотні. Щоб знайти ресурс з вакансіями, відкрийте пошук у Телеграм. Після чого введіть потрібний пошуковий запит. Ось приклади найпопулярніших запитів:

  1. Слово “робота” та назву вашого міста. 

Так, по запиту “робота Київ” одразу знаходиться до десятка каналів та чатів за цією тематикою. Якщо ви живете в невеликому містечку чи селищі - знайдіть загальні чати свого населеного пункту. Там можна буде як самостійно запитати про роботу, так і побачити вакансії.

  1. Робота Польща.

Або ж “Румунія”, “Чехія”, “Німеччина” і т.д. У відповідь ви побачите канали компаній, що займаються працевлаштуванням українок за кордоном. Звичайно, варто перевірити відгуки про знайдену компанію. Зробити це можна через Гугл, ввівши в пошук її назву.

  1. Робота віддалено.

Ще один мега-популярний запит. За ним у Телеграмі знаходиться безліч каналів, що пропонують роботу на відстані. Зазвичай, це вакансії певної спеціалізації - айтішники, дизайнери, копірайтери і т.д. Також можливий набір людей до колл-центрів з роботою вдома.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.