Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Львівська ОВА

Середа, 28 вересня 2022, 15:35

Роверист Козицький оголосив Львівську сотку для місцевих велосипедистів

Максим Козицький

На Львівщині затвердили дату та схеми маршруту велозмагання "Львівська сотка".

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 378/0/5-22ВА від 22 вересня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився провести на території Львівської області Всеукраїнських змагань з велосипедного спорту "Львівська сотка. Осінь – Stand with Ukraine".

"З метою розвитку велосипедного спорту в області, забезпечення належного проведення події загальнодержавного рівня та утвердження позитивного іміджу Львівської області в Україні зобов'язую забезпечити проведення 02.10.2022 на Львівщині Всеукраїнських змагань з велосипедного спорту "Львівська сотка. Осінь – Stand with Ukraine" – йдеться у розпорядженні.

Велозмагання відбудуться у неділю, 2 жовтня, а організатором є львівська міська громадська організація "Львівський велоклуб".

Крім цього, Козицький доручив ГУ Нацполіції у Львівській області та управлінню патрульної поліції Львівщини забезпечити громадський порядок під час реєстрації учасників велозмагань з 09:00 до 10:25 год (м. Львів, вул. Стрийська, 202) та фінішу учасників велозмагань з 13:00 до 15:30 год (с. Раківець, вул. Стрийська), а також тимчасове обмеження руху автомобільного транспорту відповідно до затвердженої схеми маршруту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.