Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Lviv Tigers

Фб Петра Адамика

Понеділок, 3 жовтня 2022, 12:55

Львівські Тигри виграли Кубок України з регбіліг

Lviv Tigers

Lviv Tigers перемогли у турнірі з регбіліг-9, який відбувався на стадіоні "Юність" у Львові.

Про це повідомляє видання Кamp-sport.

У суботу, 1 жовтня, у Львові, на стадіоні "Юність" відбувся Кубок України з регбіліг, який зібрав шість команд з різних куточків України.

Переможцями стали КІВС Lviv Tigers (Львів), що перемогли збірну Донецької області РК "Твердий знак" з рахунком 20:12.

"Турнір хорошого рівня. Звичайно, погода внесла свої корективи, оскільки в дощ виграти міг кожен. Вважаю, ми зіграли добре, оскільки змогли перемогти в основних матчах на турнірі. Та й склад нам вдалося зібрати доволі непоганий. Звичайно, маю на увазі тих хлопців, які сьогодні є у Львові. 12 гравців львівського "Сокола" та й багато гравців з інших команд сьогодні захищають нашу країну на фронті" – заявив гравець команди КІВС Lviv Tigers Валентин Корчак.

Президент Федерації регбі Львівщини, віцепрезидент Федерації регбі України Петро Адамик подякував усім командам за участю у турнірі, а найбільшу подяку Петро Михайлович висловив нашим славним воїнам, завдяки яким у Львові є можливість проводити змагання такого рівня.

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, окрім вітання учасників турніру, подарувала пам’ятний подарунок від Львівської обласної ради головному тренеру львівського «Сокола» Дмитру Кірсанову.

Минулого вікенду львівський «Сокіл» посів друге місце у змаганнях з Кубку України з регбі-7 у Хмельницькому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.