Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

утилізація батарейок

Вівторок, 4 жовтня 2022, 16:49

Львівські екобуси: куди здавати використані батарейки та лампи у жовтні

утилізація батарейок

Львів'яни можуть здавати використані батарейки та лампи на перероблення до кінця жовтня.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Для зручності мешканців, які здають відпрацьовані лампи й батарейки на утилізацію, екобуси мають зупинки у всіх районах Львова, а також у Винниках, Брюховичах і Рудно. Львівська міськрада просить приносити відпрацьовані лампи і батарейки на утилізацію.

У жовтні автобус для вивезення на утилізацію відпрацьованих ламп та батарейок курсуватиме Львовом два рази на тиждень: у п'ятницю та суботу.

Умови приймання використаних люмінесцентних трубчастих та компактних ламп і термометрів:

1. Використані люмінесцентні трубчасті та компактні лампи й ртутні термометри приймаються на безкоштовній основі лише від мешканців м. Львова, смт Рудне, смт Брюховичі та м. Винники.

2. Використані люмінесцентні трубчасті та компактні лампи і ртутні термометри приймаються в пакунках виробника чи іншій безпечній тарі;

3. Використані люмінесцентні трубчасті та компактні лампи і ртутні термометри приймаються від мешканців у кількості, яка не перевищує 10 одиниць кожного виду.

4. Використані люмінесцентні трубчасті та компактні лампи і ртутні термометри приймаються від підприємств, установ, організацій усіх форм власності (бюджетні, приватні тощо) шляхом укладання угод з ДП "Боднарівка" ЛКП "Зелений Львів" за розцінками, затвердженими рішенням виконавчого комітету від 02.12.2016 № 1139 "Про погодження вартості перероблення відпрацьованих ртутовмісних відходів".

Нагадаємо, у Львові є 212 пунктів збору батарейок: школи, комунальні підприємства, супермаркети, ринки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.