Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Промислова у Червонограді

chg.gov.ua

Середа, 5 жовтня 2022, 14:20

Львівська ОВА відмовилась ремонтували вулицю у Червонограді

вул. Промислова у Червонограді

У Львівській ОВА через введення воєнного стану вирішили не проводити цього року ремонт вул. Промислової.

Про це повідомила Червоноградська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Департамент дорожнього господарства Львівської ОВА не проводитиме до кінця 2022 року ремонт вулиці Промислової у Червонограді, який мав стартувати на початку цього року.

"Ще всередині 2021 року Червоноградська міська рада передала функцію замовника капітального ремонту вулиці Промислової департаменту дорожнього господарства ЛОДА. У січні 2022 року департамент дорожнього господарства ЛОДА оголошував тендер на капітальний ремонт вулиці, однак у зв’язку з воєнним станом ремонтні роботи не проводились, і, за інформацією заступника керівника департаменту, в цьому році виконуватись не будуть" – йдеться у повідомленні.

У міськраді Червонограді наголосили, що проєктно-кошторисна документація, яку розробили на проведення капітального ремонту, наразі є неактуальною і потребує корегування, а відповідно, і оголошення нового тендеру на виконавця робіт.

"Наразі ж працівники КП "Комунальник" в межах своїх можливостей проводили підсипку дороги по Промисловій. Далі виділятимуться кошти для проведення поточного ремонту проїжджої частини цієї вулиці" – заявив перший заступник міського голови Червонограда Дмитро Балко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.