Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Форум видавців у Львові

П'ятниця, 7 жовтня 2022, 10:35

У Львові стартував Book Forum 2022

Форум видавців у Львові

Форум видавців у Львові цьогоріч триватиме з 6 по 9 жовтня.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Цього року 29 міжнародний BookForum цього року розпочався 6 жовтня й триватиме до 9 жовтня.

BookForum проходить у зміненому форматі – лише літературний фестиваль без ярмарку книговидавців. Загалом запрошено 43 спікери (20 українських, 23 закордонних).

Зокрема, участь у BookForum беруть Філіп Сендс, Генрі Марш, Ювал Ной Харарі, Джонатан Літтель, Ніл Гейман, Майкл Катакіс, Олександр Михед, Севгіль Мусаєва, Олена Стяжкіна, Вадим Карп'як та багато інших. 

Основне завдання BookForum 2022 – на міжнародному рівні порушити питання покарання російських пропагандистів нарівні з військовими злочинцями та сприяти організації міжнародного трибуналу для замовників і виконавців найбільшої війни в Європі з часів Другої світової.

З повною програмою Львівського Book Forum 2022 можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, 28 BookForum проходив у двох форматах: онлайн та офлайн. Як повідомляли Варіанти раніше, програма фестивалю налічувала 120 подій, 250 учасників, зокрема – 25 іноземних авторів з 21 країни світу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.