Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ППО

google.com

Понеділок, 10 жовтня 2022, 12:00

На Львівщині працює ППО. Оновлюється

ППО

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що на Львівщині працює ППО.

"Жителі Львівщини, працює ППО. Залишайтесь в укриттях", – написав він о 09.20.

12.20 відбій тривоги)

11.48. Голова Львісської ОВА Максим Козицький записав відеозвернення: "Ворог б'є по інфраструктурних об'єктах, енергетичній інфраструктрурі, на Львівщині те ж, тому можливі відключення, води і перебої з інтернетом. Чекаємо закінчення тривоги. Працюємо над відновленням подачі електроенергії. Якщо будуть відключення, то ми подолаємо".

11.38. В Оброшинський ОТГ проблеми з водопостачанням:  КП "Оброшин" повідомляє, що сьогодні 10 вересня 2022, у зв'язку з критичною ситуацією, яка склалася в Україні(ворог завдав ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури) просимо мешканців "економно" віднестися до споживання питної води. Про зміни у забезпеченні водопостачання будемо оперативно інформувати.

10.39. Сокальська міськрада повідомила, що  усі заклади освіти Сокальської громади на понеділок-вівторок, 10-11 жовтня, переведені на дистанційне навчання. Про подальше навчання повідомимо додатково. 

11.33. Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до батьків учнів: Понад три години у місті триває повітряна тривога. Діти, які прийшли вранці до шкіл, залишаються в укриттях. Всім організували перекус. Забрати їх можна лише після відбою, адже безпека перш за все!

Водночас усіх мешканців міста за потреби впускають в укриття. Наразі у деяких школах працює резервне освітлення.

Через перебої енергопостачання та зв'язку сьогодні уроків не буде. Про формат навчання на найближчі дні повідомимо згодом.

10.57. Голова Львівської ОВА Максим Козицький:  15 ракет атакували Львівську область. Частину з них збила ППО.

10.29.  Міський голова Львова Садовий: Зафіксовано вибух на об’єкті критичної інфраструктури у Львові. Відповідні служби виїхали на місце.

Через відсутність електроенергії тимчасово призупинено роботу міських ТЕЦ. Тому на разі гаряча вода не подається.

Запустили резервні електрогенератори на кількох насосних станціях, щоб відновити водопостачання до міста.

Частина міста без електроенергії. Не працює третина світлофорів. Після завершення тривоги на складних перехрестях працюватимуть регулювальники.

09.58. Дрогобицька міська рада повідомила про перебої з мобільним зв'язком у громаді.

09.54. Стрийська міська рада повідомила, що у зв'язку з неструмленням водозабору у Стрию відсутнє водопостачання. Ремонтна бригада працює. Зберігаємо спокій.

09.48. Голова Львівської ОВА Максим Козицький уточнив: зафіксували удари по об‘єктах енергетичної інфраструктури Львівської області. Більше інформації згодом. Жителі Львівщини, залишайтесь в укриттях, є загроза нових ракетних ударів. Не поширюйте жодних фото, відео та припущень, не допомагайте ворогу.

09.43 Червоноградська мыськрада повідомила, що сьогодні школи і дитячі садочки Червоноградської громади працюватимуть в онлайн-форматі.

09.20. Міський голова Львова Андрий Садовий також повідомив про роботу ППО.

Телеграмканали поідомляють, що у Львові щойно було чути вибухи. В деяких районах помічено перебої з електроенергією. Після цього було чуди ще декілька вибухів. 

Міський голова Садовий також повідомив про реребої з мобільним зв‘язком в місті. Оператор вже працюють над відновленням. 

Садовий також повідомив, що сьогонді навчання у школах Львова дистанційне. Онлайн-урок почнеться за годину після завершення тривога.

Нагадаємо, о 07.30 було оголошено повітряну тривогу у Львівській області.

Нагадаємо, що росіяни чотири рази передтим обстріляли ракетами Львів: 18 та 26 березня,18 квітня та 3 травня. Було відомо про 6 загиблих та 8 поранених внаслідок ракетного обстрілу 18 квітня. Ще 5 постраждало внаслідок ракетного обстрілу 26 березня.

Станом на 31 серпня, з 24 лютого, початку повномасштабної війни РФ проти України, по території Львівської області було завдано 18 ракетних обстрілів, внаслідок яких були було пошкоджено 86 об'єктів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.