Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 13 жовтня 2022, 13:50

У Львові призначили керівників управління з питань поводження з відходами та парку Знесіння

Львівська міськрада

Управління з питань поводження з відходами очолив Петро Кінаш, а директором парку "Знесіння" став Тарас Микітчак.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 12 жовтня, під час апаратної наради міський голова Львова Андрій Садовий представив нового директора регіонального ландшафтного парку "Знесіння" Тараса Микітчака та керівника управління з питань поводження з відходами Львівської міськради Петра Кінаша.

Зазначимо, Петро Кінаш з 14 липня 2022 року був позаштатним радником міського голови Львова. До цього він працював у Крос-функціональній команді Packaging&Recycling, яка запустила сортування в ПІІ "МакДональдз Юкрейн Лтд". Метою проєкту було створення цінності відходів – відходи сортують та переробляють повторно.

У 2010 році Кінаш закінчив НУ "Львівська політехніка" за спеціальністю "Організація перевезень та управління на транспорті".

Натомість Тарас Микітчак у 2021-2022 роках працював заступником директора з наукової роботи в Інституті екології Карпат Національної академії наук України.

Він закінчив біологічний факультет ЛНУ імені Івана Франка, а у 2005 році захистив кандидатську дисертацію "Структурна організація й збереження зоомікроценозів водних екосистем Чорногори (Українські Карпати)".

Додамо у 2021 році директоркою департаменту з питань поводження з відходами Львівської міськради стала Оксана Кошак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.