Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

аеропорт "Львів"

Понеділок, 17 жовтня 2022, 11:12

Депутати Львівської облради дослідять зведення багатоповерхівок поблизу аеропорту Львів

аеропорт "Львів"

Комісія обласної ради вивчить ситуацію з розпочатим будівництвом на території поблизу аеропорту "Львів".

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Комісія з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Львівської облради вивчить ситуацію з розпочатим будівництвом на території поблизу державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького".

Як заявив заступник голови комісії, депутат облради Тарас Подвірний, до комісії надійшов лист від гендиректорки аеропорту "Львів" Тетяни Романовської, в якому вона повідомляє, що на вул. Спортивна у селі Сокільники, що поблизу аеропорту (у межах зони "Г" обмеження забудови з умов впливу авіаційного шуму) розпочалося зведення дев’яти багатоквартирних житлових будинків.

"За її словами, будівництво відбувається попри те, що ця територія є непридатною для розміщення житлової забудови. Беручи до уваги те, що будівництво може перешкодити подальшій повноцінній експлуатації аеропорту, комісія для вивчення питання здійснить виїзд на об’єкт. Запросимо долучитися до нас керівника управління Державної інспекції архітектури та містобудування України у Львівській області та голову Сокільницької територіальної громади" – наголосив Подвірний.

За підсумками виїзного засідання комісія підготує висновки та пропозиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.