Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Понеділок, 24 жовтня 2022, 14:49

Львівське комунальне підприємство замовило нові шарфи у фірми з Запоріжжя

Львів

КП "Адміністративно-технічне управління" придбало за 396 тисяч гривень 3500 штук зимових шарфів у фірми з Запоріжжя.

Комунальне підприємство "Адміністративно-технічне управління" провело тендер у системі ProZorro на аксесуари для одягу (зимові шарфи), які переможець тендеру мав поставити до 15 жовтня 2022 року.

Аукціон стартував 4 жовтня, участь у ньому взяли ТзОВ "Захист ЛТД", ФОП "Золін Сергій Володимирович" та Долгий Микита Євгенович, які запропонували доставити товари за 396 060 грн, 396 655 грн й 419 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Захист ЛТД", а очікувана вартість послуг становила 700 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру мав поставити комунальному підприємству 3500 штук зимового шарфу-труби.

Шарф має бути виготовлений з гладкопофарбованого трикотажного ворсового начісного полотна типу "фліс" темно-оливкового кольору. Лицьова поверхня матеріалу – начісна з антипілінгом, зворотна – начісна з антипілінгом.

Всі кінці швів, а також розриви швів, фіксуються зворотнім стібком або закріпкою.

Пакування шарфів повинно забезпечувати захист продукції від пошкодження та негативного впливу навколишнього середовища під час транспортування та зберігання. Для пакування застосовуються матеріали, що не мають шкідливого впливу на здоров’я людини та навколишнє середовище.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Захист ЛТД" зареєстроване з 2010 року у Запоріжжі, займається неспеціалізованою гуртовою торгівлею та виробництвом робочого одягу. Власниками фірми є Олена та Денис Єпіхіни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.